Returpolitik

Vores returpolitik varer 14 dage. Hvis der er gået 14 dage siden dit køb, kan vi desværre ikke tilbyde dig en tilbagebetaling.

-Udvekslinger 

Vi erstatter kun dine varer med en tilbagebetaling, hvis de er defekte eller beskadigede. Vi kan ikke tilbyde at sende en ny vare til dig, da produkterne ikke er på lager og er i begrænset antal.

 

For at afslutte din returnering kræver vi en kvittering eller købsbevis.

-Restitutioner-
Når din returvare er modtaget og inspiceret, sender vi dig en email for at give dig besked om, at vi har modtaget din returnerende vare. Vi vil også underrette dig om godkendelse eller afvisning af din refusion.
Hvis din vare er godkendt, vil din refusion blive behandlet, og beløbet vil automatisk blive tilbagebetalt på dit kreditkort eller den oprindelige betalings-metode inden for et par dage.

Hvis du ikke har modtaget en tilbagebetaling endnu, skal du først tjekke din bankkonto igen. Kontakt derefter dit kreditkortselskab, det kan tage lidt tid før din tilbagebetaling er officielt bogført.
Derefter kan du prøve at kontakte din bank. Der er ofte en vis behandlings tid, før en tilbagebetaling er offentliggjort.
Hvis du har gjort alt dette, og du endnu ikke har modtaget din tilbagebetaling, bedes du kontakte os på Webshop@tonavenir.dk

Du er ansvarlig for at betale for dine egne forsendelsesomkostninger for at returnere din vare. Forsendelsesomkostningerne kan ikke refunderes

 Følg os her

Kontakt os her

Webshop@tonavnier.dk