Samtykke om oplysninger

-AFSNIT 1 – HVAD SKAL VI MED DINE OPLYSNINGER?-
Når du køber noget fra vores butik, indsamler vi de personlige oplysninger, du giver os som dit navn, adresse og e-mail-adresse som led i købs- og salgsprocessen.
Når du gennemser vores butik, modtager vi også automatisk din computers internetprotokol (IP) adresse for at give os oplysninger, som hjælper os med at lære om din browser og operativsystem.
Email marketing: Med din tilladelse kan vi sende dig e-mails om vores butik, nye produkter og andre opdateringer.

-AFSNIT 2 – Samtykke-
Hvordan får du mit samtykke?
Når du giver os personlige oplysninger for at gennemføre en transaktion, bekræfter dit kreditkort, bestil en ordre, arrangere levering eller returnere et køb, mener vi at du samtykker i at indsamle den og kun bruge den af den specifikke årsag.
Hvis vi beder om dine personlige oplysninger af en anden grund, som markedsføring, vil vi enten bede dig direkte om dit udtrykte samtykke eller give dig mulighed for at sige nej.

Hvordan trækker jeg mit samtykke tilbage?
Hvis du, efter at du har logget ind, har skiftet mening, kan du trække dit samtykke tilbage til os for at kontakte dig, for den fortsatte indsamling, brug eller videregivelse af dine oplysninger, når som helst ved at kontakte os på webshop@tonavenir.dk

-AFSNIT 3 – OPFINDELSE-
Vi kan videregive dine personlige oplysninger, hvis vi i henhold til loven skal gøre det, eller hvis du overtræder vores servicevilkår.

-AFSNIT 4 – Wordpress-
Vores butik er vært på WordPress De giver os den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig.
Dine data gemmes via Shopifes datalagring, databaser og det generelle Shopify-program. De gemmer dine data på en sikker server bag en firewall.

Betaling:
Hvis du vælger en direkte betalings gateway for at afslutte dit køb, gemmer Shopify dine kreditkortdata. Den er krypteret via betalingskortindustrien datasikkerhedsstandard (PCI-DSS). Dine købstransaktionsdata gemmes kun, så længe det er nødvendigt for at afslutte din købstransaktion. Derefter er dine købstransaktionsoplysninger slettet.
Alle direkte betaling gateways overholder de standarder, der er fastsat af PCI-DSS, som forvaltes af PCI Security Standards Council, som er en fælles indsats for mærker som Visa, Mastercard, American Express og Discover.
PCI-DSS-krav hjælper med at sikre sikker håndtering af kreditkortoplysninger fra vores butik og dets udbydere.
For mere indsigt kan du også læse WordPress Servicevilkår eller Fortrolighedserklæring 

-AFSNIT 5 – TJENESTER OG DELTJENESTER-
Generelt vil de tredjepartselverandører, som vi bruger, kun indsamle, bruge og videregive dine oplysninger i det omfang det er nødvendigt for at de kan udføre de tjenester, de leverer til os.
Visse tredjepartsudbydere, som f.eks. Betalingsgateways og andre betalingstransaktionsprocessorer, har dog deres egne privatlivspolitikker med hensyn til de oplysninger, vi skal levere til dem for dine transaktionsrelaterede transaktioner.
For disse udbydere anbefaler vi, at du læser deres privatlivpolitikker, så du kan forstå, hvordan dine personlige oplysninger håndteres af disse udbydere.
Husk især, at visse udbydere kan være placeret i eller have faciliteter, der er placeret i en anden jurisdiktion end enten dig eller os. Så hvis du vælger at fortsætte med en transaktion, der involverer en tredjeparts tjenesteudbyder, kan dine oplysninger blive underlagt lovgivningen i den jurisdiktion (er), hvor den pågældende tjenesteyder eller dens faciliteter er placeret.
Hvis du f.eks. Befinder dig i Canada, og din transaktion behandles af en betalingsgateway i USA, kan dine personlige oplysninger, der bruges til at gennemføre denne transaktion, være underlagt offentliggørelse i henhold til amerikansk lovgivning, herunder Patriot Act.
Når du har forladt vores butiks hjemmeside eller omdirigeret til et tredjepartswebsted eller -program, er du ikke længere omfattet af denne fortrolighedspolitik eller vores hjemmesides servicevilkår.

Links
Når du klikker på links på vores butik, kan de lede dig væk fra vores hjemmeside. Vi er ikke ansvarlige for fortrolighedspraksis for andre websteder og opfordrer dig til at læse deres personoplysninger.

-AFSNIT 6 – SIKKERHED-
For at beskytte dine personlige oplysninger træffer vi rimelige forholdsregler og følger industriens bedste praksis for at sikre, at det ikke er uhensigtsmæssigt tabt, misbrugt, adgang til, afsløret, ændret eller ødelagt.
Hvis du giver os dine kreditkortoplysninger, krypteres oplysningerne ved hjælp af Secure Socket Layer-teknologi (SSL) og gemmes med AES-256-kryptering. Selvom ingen overførselsmetode over internettet eller elektronisk lagring er 100% sikker, følger vi alle PCI-DSS krav og implementerer yderligere generelt accepterede.

 Følg os her

Kontakt os her

Webshop@tonavnier.dk